/* BASE CSS KONIEC */ ?>
Zrób sobie prezent na Święta! Skorzystaj z szybkiej dostawy! ➜
Zrób sobie prezent na Święta! Skorzystaj z szybkiej dostawy! ➜
Zrób sobie prezent na Święta! Skorzystaj z szybkiej dostawy! ➜
Zrób sobie prezent na Święta! Skorzystaj z szybkiej dostawy! ➜
Uwielbiasz azjatycką kuchnię? Zaproś do siebie japoński nóż Santoku i ciesz się przyjemnością z przygotowywania swoich ulubionych potraw!
Nóż japoński Santoku to znane z Kraju kwitnącej Wiśni rozwiązanie, które znacząco poprawi komfort przygotowywania ulubionych potraw w domowym zaciszu. Ten piękny produkt stanowi bowiem udane połączenie tasaka (niemal prosta krawędź tnąca) z nożem szefa kuchni, oferując Ci funkcjonalną mieszankę doskonale radzącą sobie zarówno z krojeniem surowego mięsa (do siebie oraz od siebie), jak i szatkowaniem lub siekaniem owoców oraz warzyw. Szeroka powierzchnia umożliwia również przenoszenie na boku narzędzia pokrojonych produktów. Należy pamiętać, że nóż Santoku, ze względu na specyficzną budowę, wymaga odmiennej techniki pracy niż inne noże.
Szczegóły produktu:
nóż zaprojektował niemiecki inżynier Ferdinand Alexander Porsche, który opracował koncepcję samochodów Porsche 911 i Porsche 904, we współpracy z szefem kuchni Jörge Wörtherem,
całość wyprodukowała znana i ceniona, japońska firma Chroma,
ergonomiczny, trójkątny uchwyt sprzyja wygodnemu ułożeniu dłoni,
"bezszwowe” łączenie uchwytu z ostrzem wpływa pozytywnie na higienę użytkowania,
ostrze wykonano z wysokiej jakości, wysokowęglowej stali nierdzewnej 301, co przekłada się na trwałość oraz odporność na uszkodzenia,
stal nierdzewna wykazuje zwiększoną odporność na korozję, dzięki czemu doskonale radzi sobie z trudnymi warunkami panującymi w kuchni,
zanurzona w nożu metalowa kuleczka wyznacza granicę między uchwytem a ostrzem, więc użytkownik ma lepszą kontrolę nad nożem i nie zrobi sobie krzywdy, chwytając za ostrą krawędź,
nóż nadaje się do pracy z surowym mięsem, owocami, warzywami; świetnie sprawdzi się w kuchni wegańskiej i wegetariańskiej,
nóż fantastycznie sprawdzi się w roli prezentu zarówno dla profesjonalnego kucharza, jak i domowego pasjonata,
nożem nie można rąbać kości, piłować twardych materiałów (np. mrożonek, rzeczy niejadalnych), rzucać, otwierać puszek, podważać kapsli etc.,
kolor: srebrny.
Uwielbiasz azjatycką kuchnię? Zaproś do siebie japoński nóż Santoku i ciesz się przyjemnością z przygotowywania swoich ulubionych potraw!
Nóż japoński Santoku to znane z Kraju kwitnącej Wiśni rozwiązanie, które znacząco poprawi komfort przygotowywania ulubionych potraw w domowym zaciszu. Ten piękny produkt stanowi bowiem udane połączenie tasaka (niemal prosta krawędź tnąca) z nożem szefa kuchni, oferując Ci funkcjonalną mieszankę doskonale radzącą sobie zarówno z krojeniem surowego mięsa (do siebie oraz od siebie), jak i szatkowaniem lub siekaniem owoców oraz warzyw. Szeroka powierzchnia umożliwia również przenoszenie na boku narzędzia pokrojonych produktów. Należy pamiętać, że nóż Santoku, ze względu na specyficzną budowę, wymaga odmiennej techniki pracy niż inne noże.
Szczegóły produktu:
nóż zaprojektował niemiecki inżynier Ferdinand Alexander Porsche, który opracował koncepcję samochodów Porsche 911 i Porsche 904, we współpracy z szefem kuchni Jörge Wörtherem,
całość wyprodukowała znana i ceniona, japońska firma Chroma,
ergonomiczny, trójkątny uchwyt sprzyja wygodnemu ułożeniu dłoni,
"bezszwowe” łączenie uchwytu z ostrzem wpływa pozytywnie na higienę użytkowania,
ostrze wykonano z wysokiej jakości, wysokowęglowej stali nierdzewnej 301, co przekłada się na trwałość oraz odporność na uszkodzenia,
stal nierdzewna wykazuje zwiększoną odporność na korozję, dzięki czemu doskonale radzi sobie z trudnymi warunkami panującymi w kuchni,
zanurzona w nożu metalowa kuleczka wyznacza granicę między uchwytem a ostrzem, więc użytkownik ma lepszą kontrolę nad nożem i nie zrobi sobie krzywdy, chwytając za ostrą krawędź,
nóż nadaje się do pracy z surowym mięsem, owocami, warzywami; świetnie sprawdzi się w kuchni wegańskiej i wegetariańskiej,
nóż fantastycznie sprawdzi się w roli prezentu zarówno dla profesjonalnego kucharza, jak i domowego pasjonata,
nożem nie można rąbać kości, piłować twardych materiałów (np. mrożonek, rzeczy niejadalnych), rzucać, otwierać puszek, podważać kapsli etc.,
kolor: srebrny.
Opinie klientów